Menu

Erkende koeriers

ERKEND KOERIER streeft naar erkenning van de koerier door middel van opleiding en gerichte training,waardoor de koerier zich beter in de transportmarkt kan onderscheiden.ERKEND KOERIER fungeert ook als vraagbaak voor aangesloten koeriers. ERKEND KOERIER verzorgt ADR cursussen voor koeriers voor gevaarlijke stoffen, maar ook op het gebied van rijvaardigheid, navigatie, vergunningen, vrachtbrieven, (keten)verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.

Erkende koeriers zijn herkenbaar aan het logo ERKEND KOERIER.

In 2013 is ERKEND KOERIER gestart. Sindsdien zijn er al vele bijeenkomsten geweest. Bij de cursus wordt met name ingegaan op de verplichte bewustwording gevaarlijke stoffen. Maar ook onderwerpen als vrachtbrieven, verantwoordelijkheden, vergunningen en de HACCP komen aan de orde.

Belangrijke onderwerpen als vrijstellingen, verpakkingen, kenmerken en etiketten, documenten en de regels voor onderweg bij het vervoer van gevaarlijke stoffen worden met voorbeelden behandeld. Met name de onderwerpen gelimiteerde hoeveelheden, de 1.000-punten tabel en de vrachtbrieven hebben hierbij elke keer grote belangstelling. Hoe ziet het er uit, wat kun je er mee en wat moet je er mee, zijn belangrijke onderwerpen van gesprek. De opleiding is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren ook als men gebruikt maakt van vrijstellingen!

Inschrijven gaat via de eigen website van
image2

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen of heeft u een vraag? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@prezpunt.nl of ga naar onze contactpagina.

Ga naar contact