Menu

Medische instellingen

PREZPUNT biedt medische instellingen, zorgverleners, ziekenhuizen en klinieken alle ondersteuning aan die nodig is bij gevaarlijke stoffen.

Vanuit de wet- en regelgeving gelden er verschillende verplichtingen voor medische instellingen en hun medewerkers als het gaat om gevaarlijke stoffen.

Om aan die verplichtingen te kunnen voldoen, biedt PREZPUNT advies, maatwerktraining en opleiding aan.

Bent u een zelfstandige kliniek? Klik dan op ‘Zelfstandige klinieken’.

Quick scan

Wilt u weten hoe het er voor staat, dan kunt u gebruik maken van een quick-scan. Een quick-scan is een praktijkmeting of bij alle activiteiten wordt voldaan aan de wet- en regelgeving voor gevaarlijke stoffen. Na een quick-scan volgt een evaluatie en kan op verzoek een schriftelijke rapportage volgen.

Maatwerktraining en opleiding

PREZPUNT biedt maatwerktraining en opleiding aan voor gevaarlijke stoffen door heel Nederland.We doen dit voor grote en kleine groepen medewerkers.

Trainingen en opleidingen worden verzorgd op locatie van de klant of op een externe locatie zowel overdag als ’s avonds. Maatwerk vergroot de herkenbaarheid voor cursisten. Voor een maatwerktraining wordt zo nodig een inventarisatie gemaakt op de locatie en worden specifieke wensen besproken.

Trainingen en opleidingen kunnen zowel fysiek als via internet worden aangeboden.

Veiligheidsadviseur

Een aantal medische instellingen moet verplicht over een veiligheidsadviseur beschikken. Hierover kan PREZPUNT u nader informeren en zo nodig deze functie vervullen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen of heeft u een vraag? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@prezpunt.nl of ga naar onze contactpagina.

Ga naar contact