Menu

Over ons

Wie zijn wij

PREZPUNT staat voor training en advies op het gebied van gevaarlijke stoffen. Dit doen wij voor logistieke dienstverleners, zoals pakketbezorgers, koeriers en andere vrachtvervoerders. Maar ook voor bedrijven die gevaarlijke stoffen aanbieden voor het transport, opslaan en overslaan. Ook bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen, zoals bijvoorbeeld bouwmarkten, maar ook medische instellingen en laboratoria vallen binnen onze doelgroep.

PREZPUNT biedt externe veiligheidsadviseurs aan, maar kan ook zo nodig ondersteuning bieden aan gecertificeerde veiligheidsadviseurs.

Wat kunnen wij voor u doen

PREZPUNT verzorgt training en opleiding altijd op basis van maatwerk. Samen met u wordt de opleidingsbehoefte en inhoud besproken en vastgesteld. De trainingen kunnen worden verzorgd op de bedrijfslocatie, op externe locaties of zelfs via het web op tijdstippen die u het beste uitkomen. Alle trainingen kunnen met een toets worden afgesloten.

Bij het afronden van de training volgt een certificaat of een pas aan de hand waarvan de deelnemer kan aantonen dat de training succesvol is doorlopen. Bij een aantal trainingen is een externe toetsing verplicht.

Bij alle opleidingen en trainingen wordt u in het bezit gesteld van benodigd cursus- en informatiemateriaal, waaronder wetboeken, hand-outs, oefenopdrachten en schrijfmateriaal. Tijdens de training worden praktijkcases behandeld.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen, adviesdiensten of heeft u een vraag? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@prezpunt.nl, of ga naar onze contactpagina.

Ga naar contact

Privacy
PREZPUNT vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop PREZPUNT eventueel persoonsgegevens verwerkt van klanten en relaties.  Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Privacyverklaring