Menu

Over ons

Wie zijn wij

PREZPUNT verzorgt opleiding en training voor gevaarlijke stoffen aan diverse doelgroepen, waaronder uiteraard de transportbranche, maar ook voor bouwmarkten, ziekenhuizen en medische behandelcentra, klinieken en laboratoria. PREZPUNT biedt ook advies bij het omgaan met de regelgeving voor het vervoer en de opslag van gevaarlijke stoffen en geeft zo nodig ondersteuning bij gecertificeerde veiligheidsadviseurs.

Quick-scan
PREZPUNT biedt ook de mogelijkheid om in de vorm van een quick-scan onderzoek te doen hoe het er bij u voor staat. Een quick-scan wordt gevolgd door een evaluatiegesprek en een schriftelijk verslag.

Wat kunnen wij voor u doen

PREZPUNT verzorgt training en opleiding altijd op basis van maatwerk. Samen met u wordt de opleidingsbehoefte en inhoud besproken en vastgesteld. De training wordt zoveel mogelijk op de bedrijfslocatie aangeboden op tijdstippen die u het beste uitkomen. Alle trainingen kunnen met een toets worden afgesloten. Ook is het mogelijk uit te wijken naar dichtbij zijnde externe locaties. Bij het afronden van de training volgt een certificaat of een pas aan de hand waarvan de deelnemer kan aantonen dat de training succesvol is doorlopen.

Bij alle opleidingen en trainingen wordt u in het bezit gesteld van het benodigde cursusmateriaal, waaronder wetboeken, hand-outs, oefenopdrachten en schrijfmateriaal. Tijdens de training worden praktijkcases behandeld.

Ondersteuning
PREZPUNT biedt ook advies en ondersteuning aan als externe veiligheidsadviseur.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze trainingen, adviesdiensten of heeft u een vraag? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar info@prezpunt.nl, of ga naar onze contactpagina.

Ga naar contact

Privacy
PREZPUNT vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop PREZPUNT eventueel persoonsgegevens verwerkt van klanten en relaties.  Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Privacyverklaring